Természetes alapanyagok az Evoniktól

Evonik Nutrition and Care GmbH képviselete Magyarország és Szlovákia területén.

Fogalmak használata úgymint természetes, növényi és biológiai, mindennapossá vált a kozmetikai iparban. Az Evonik az esőközt kezdte alkalmazni ezt az irányt.

A kozmetikai ipar számára előállított alapanyagok több mint 80 % már ma is növényi ill. természetes eredetű a zsírok, olajok, természetes zsírsavak vagy cukrok - szacharóza szorbitol.

Consumer Specialties részleg biofermentációs eljárással állítja elő a természet azonos anyagokat Ceramidokat és a Phytosphingosint. Ezek a technológiák megőrzik az eredeti forrást, mindamellett az emberek és a környezet számára biztonságosak.

Minőségi észter olajok gyártásánál a modern biotechnológiai cutting-edge folyamatot alkalmazzák természetes enzimek hozzáadásával. Ezek a folyamatok 75 százalékkal csökkentik az energiafelhasználást és a káros anyagok kibocsátását. Az így előállított termékek tiszták és minőségiek.

Megújuló forrásokból nyert természetes, összetételükben természet azonos alapanyagok és hatóanyagok, innovatív környezetkímélő gyártási folyamatok, valamint a haj és bőrápolásra használt anyagok biológiai lebonthatóságát egy független szervezet értékelte.

Több mint 50 termék a kozmetikai iparnak előállított termékskálából ECOCERT minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet egy független nemzetközi környezetvédelmi szervezet bírált el. Ez a cég a legnagyobb Európai kontrol ill. minősítő környezetvédelmi szervezet, mely több mint 80 országban rendelkezik kirendeltséggel szerte a világon.

Copyright © FINECON, s.r.o.,1992 - 2024 | Vytvoril MONUMENTAL - Tvorba web stránok